klimatologisch werken
voor bouwprofessionals

klimatologisch werken

Over klimatologisch werken

Ons klimaat verandert, weersinvloeden hebben invloed op de productie, uurloon, kwaliteit, planning en continuïteit, maar ook op de mensen op de werkvloer, de fysieke belasting.
Wij zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kunnen verbeteren op het gebied van klimaat en logisch werken. Weersonafhankelijk werken in de bouw is namelijk mogelijk en zorgt voor een stijging in het rendement in de bouw!

 

Wij hebben onszelf de vraag gesteld hoe kunnen we met eenvoudige middelen de productiviteit verhogen, efficiënter werken? We laten namelijk letterlijk geld liggen in de bouw.
Bij het het bedenken van onze producten hanteren we in de basis 3 uitgangspunten: Snel, Simpel en Sterk. De kracht van de eenvoud wat in de praktijk nog een behoorlijke uitdaging blijkt te zijn.

Klimatologisch werken webshop

De producten die we aanbieden, zijn door ons bedacht, verbetert, ontwikkeld en meerdere keren uitvoerig getest met zeer positieve uitkomsten. Bestaande producten testen we ook en passen in onze manier van denken.
Onze producten zoals de multi-pointer, nieuwe generatie pointerpennen, multi-steun (geavanceerde doorwerkkap), multi-kap (flexibele doorwerkkap) en de multi-steigerkap (steigeroverkapping) worden ook in eigen beheer geproduceerd. Al onze producten kunt u vinden in onze webshop op klimatologischwerken.nl.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen of een bestaand product op uw wensen en eisen laten aanpassen? Wij kunnen in veel gevallen werk op maat leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee.

Bekijk ook eens onze webshop www.klimatologischwerken.nl

waarom kiezen voor vdhbl.nl

Bas van den Heuvel

Werken volgens het principe; “Doe wat je zegt en zeg wat je doet” is wat ons sterk maakt en ons motiveert elk project effectief en efficient aan te pakken.

Mark van den Heuvel

We zitten altijd strak op de planning en focussen ons hierbij sterk op lean management en het weersonafhankelijk werken.

Jos van den Heuvel

Ondernemen en passie voor de bouw zit bij ons in het bloed. Door goede communicatie en partnership is Van den Heuvel bouw een betrouwbare partner in ieder project.