19 woningen Zuidereiland Arnhem

19 woningen Zuydereiland Arnhem

 

Vorige week hebben we jullie al getrakteerd op een sneakpreview van ons mooie project “Zuydereiland”
Voor deze 19 prachtige woningen hebben wij al het pointer en metselwerk mogen verzorgen.

Project Zuydereiland, net zo flexiebel als Van den Heuvel Bouw

Dit is Zuydereiland. Een uniek stukje Arnhem aan het water. De plek waar je zelf bepaalt hoe jouw droomhuis eruit ziet. Hier bouw je een woning met een compleet eigen karakter binnen een wijk in één strakke stijl. Dat is wonen zoals jij dat wilt.
Wat is jouw ideale thuis? Dankzij de kubistische architectuur van Zuydereiland stel je het simpelweg samen. Dakterras of balkon? Een zolder of volledige extra woonlaag? Voeg modules toe, laat ze weg, plaats ze op de juiste plek. Zo creëer je zelf de perfecte woonplek in de meest eigentijdse wijk van Arnhem (klik hier voor meer informatie over de locatie). Met de ruimte van een vrijstaand huis en de rust van wonen aan de plas. Voel je thuis in de gevarieerde eenheid van Zuydereiland.

 
#ruwbouw #verbouw #vandenheuvelbouw #lith #klimatologschwerken #samenwerken #trost #zuydereiland #arnhem #opnaarhetvolgendeproject

Heb je vragen over onze projecten of wil je ook gaan bouwen, neem dan contact met ons op.

waarom kiezen voor vdhbl.nl

Bas van den Heuvel

Werken volgens het principe; "Doe wat je zegt en zeg wat je doet" is wat ons sterk maakt en ons motiveert elk project effectief en efficient aan te pakken.

 

Mark van den Heuvel

We zitten altijd strak op de planning en focussen ons hierbij sterk op lean management en het weersonafhankelijk werken.

Jos van den Heuvel

Ondernemen en passie voor de bouw zit bij ons in het bloed. Door goede communicatie en partnership is Van den Heuvel bouw een betrouwbare partner in ieder project.